ГоловнаНовини › Vertica – analytics platform 10

Vertica – analytics platform 10

Vertica – analytics platform 10

Vertica 10 дозволяє вирішити задачі зростаючих сховищ даних, одночасної роботи у хмарних, локальних та гібридних середовищах та розширює можливості застосування машинного навчання в необхідному масштабі.

Якщо говорити про основні можливості: Vertica 10 володіє гнучкістю розгортання, що перевершує гнучкість будь-якого аналітичного сховища даних на ринку.

Ця швидка та здатна до надзвичайного масштабування платформа надає вам можливість аналізувати критично важливі бізнес-процеси, за рахунок використання передових можливостей машинного навчання.

Vertica 10 дозволяє ізолювати робочі навантаження для запобігання конфліктам і підвищення надійності, а також використовує покращені функції безпеки. Серед переваг рішення:

  • Гнучкість розгортання
  • Застосування моделей машинного навчання – в тому числі TensorFlow
  • Управління кластером всього декількома кліками
  • Провідні функції безпеки даних в галузі
  • Швидкі відповіді на аналітичні запити

Vertica — це аналітичне уніфіковане сховище даних, що надає можливість використовувати переваги будь-якого засобу BI/ETL, його можна запускати як базу даних SQL в системі Hadoop та застосовувати як масштабовану систему прогнозної аналітики. Воно містить комплексну бібліотеку вбудованих аналітичних функцій, функцій машинного навчання та алгоритмів для підтримки всього процесу прогнозної аналітики.
Почніть користуватися Vertica вже сьогодні та упевніться в перевагах!

Із будь-якими питаннями звертайтесь на software@erc.ua та слідкуйте за нашими публікаціями!




Поділитися