ГоловнаНовини › Hewlett Packard Enterprise приєднується до розбудови проєкту «Українська Кремнієва долина»

Hewlett Packard Enterprise приєднується до розбудови проєкту «Українська Кремнієва долина»

Hewlett Packard Enterprise приєднується до розбудови проєкту «Українська Кремнієва долина»

Hewlett Packard Enterprise приєднується до розбудови проєкту «Українська Кремнієва долина»!
Компанія Hewlett Packard Enterprise приєдналася до проекту «Українська Кремнієва долина», який з недавніх пір за дорученням президента Володимира Зеленського реалізується в Харкові. Основою майбутньої інноваційної екосистеми став Ecopolis HTZ – бізнес-парк високих технологій, який інвестується компанією DCH Олександра Ярославського.
HPE і Ecopolis HTZ урочисто підписали меморандум про співпрацю, яким затвердили спільні ініціативи і взаємодію в розвитку великого технологічного проекту в Україні.
Меморандум передбачає співпрацю в реалізації спільних проектів із залученням третіх сторін, включаючи міську владу Харкова. Разом HPE і Ecopolis HTZ розроблятимуть проекти в сфері ІТ-інфраструктури бізнес-парку, працюватимуть над створенням Цодів і високопродуктивних ІТ-cистем.
«Ми сподіваємося, що наша співпраця виллється в успішні ініціативи і бізнес-проекти. Основна наша мета – створення і підтримання екосистеми, співпраця з нашими партнерами, в цьому випадку з Ecopolis HTZ дасть новий поштовх ІТ-ініціативі в регіоні і в Україні в цілому», – зазначив Aндрей Піщиков, генеральний директор Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela.
Згідно з планами, обсяг інвестицій в проект «Українська Кремнієва долина» в Харкові на наступні 10 років становить близько 1 млрд. дол. У рамках проекту будуть побудовані ІТ-парк, R&D центри, освітні та наукові кластери, сучасне високотехнологічне виробництво, що дозволить Україні створити не менше 10 тис. нових робочих місць.
Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela




Поділитися