ГоловнаНовини › Hedvig Distributed Storage Platform від Commvault

Hedvig Distributed Storage Platform від Commvault

Hedvig Distributed Storage Platform від Commvault

В ІТ індустрії відбуваються кардинальні зміни: впроваджуються все більше гібридних та мультихмарних технологій, хмарні та контейнерні застосунки стають новою моделлю доставки, пришвидшується впровадження програмно визначаємих сховищ, а жорсткі обмеження тепер стосуються тільки бюджетів.

Існуючі методи зберігання обмежують використання нових технологій — гнучкіших, масштабованіших та дешевших. Придбання розрізнених одноцільових рішень ускладнює доставку сучасних ІТ-технологій у той час, коли обсяг даних і кількість застосунків, якими необхідно управляти, неухильно зростають. Нові часи вимагають нової стратегії розвитку інфраструктури.

Інфраструктура на ВАШИХ умовах — це #Hedvig Distributed Storage Platform від Commvault.

Адаптуйте середовище зберігання до ваших застосунків і даних за допомогою програмно визначаємої платформи зберігання. Платформа, побудована на стандартних серверах x86, забезпечує підтримку декількох протоколів для збереження блоків, файлів та об’єктів, а також має власні застосунок, гіпервізор, контейнер та хмарну інтеграцію для консолідації розрізнених сховищ, усуваючи проблеми фрагментації даних.

Якщо ви хочете дізнатись більше — долучайтесь до нашого вебінару вже 25 лютого http://bit.ly/Commvault_Hedvig або слідкуйсте за публікаціями.




Поділитися