ГоловнаНовини › ERC – дистриб’ютор продукції Alcatel

ERC – дистриб’ютор продукції Alcatel

ERC – дистриб’ютор продукції Alcatel

У рамках розширеного партнерства із TCL Electronics, ERC розпочинає співробітництво із TCL Communication Ltd., провідним розробником івиробником широкого асортименту мобільних пристроїв, інтернет-рішень і сервісів.
ERC надано право дистриб’юції і просування продукції під брендом Alcatel на території України.
Рішення Alcatel орієнтовані на широку цільову авдиторію і відрізняються простотою у використанні, європейським дизайном і багатою функціональністю, із урахуванням специфічних потреб користувачів, для яких акцентований той чи інший пристрій.
Продукти TCL Communication представлені більш ніж в 160 країнах Північної і Південної Америки, Європи, Близького Сходу, Африки та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.
Незважаючи на стрімке зниження продажів смартфонів у світі під час спалаху COVID-19 (до 25% порівняно з минулим роком), Alcatel показує сталий розвиток продажів, посилюючи свої позиції.
Спираючись на знання місцевих ринків і повний контроль над процесом виробництва від початкової до завершальної стадії, використання власних передових розробок компонентної бази, TCL Communication пропонує користувачам якісні, інноваційні, багатофункціональні і високопродуктивні мобільні пристрої під брендом Alcatel за доступною ціною.
Більше інформації та асортимент за посиланням:




Поділитися